کلم سیاه

ویتامین cموجود درکلم سیاه

نصف فنجان (56 گرم) از برگ کلم سیاه حاوی 101 میلی گرم ویتامین C است که112٪ از نیاز روزانه بدن را تامین می کند.

رنگ تیره کلم سیاه بعلت فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی است که آنتوسیانید نامیده می شود. مطالعات نشان داده اند که رژیم های غنی از آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین C و آنتوسیانین ها ممکن است سبب کاهش آسیب اکسیداتیو در ارتباط با بیماری های مزمن، از جمله بیماری های قلبی، سرطان و بیماری های اعصاب شود.

خلاصه :کلم سیاه حاوی 181 میلی گرم ویتامین C در 100 گرم می باشد. نصف فنجان از برگ کلم سیاه 112٪ از نیاز روزانه ویتامین cبدن را تا مین می کندو ممکن است باعث کاهش التهاب مزمن شود.

پی نوشت: فلاونوئید ها دسته ای ترکیبات شیمیایی موجود در گیاهان هستند که باعث خواص مختلف در گیاهان می شوند به زبان ساده رنگ های مختلف و یا بو و مزه گیاهان مختلف تا حد زیادی ناشی از فلاونوئید موجود در آن گیاهان است که دسته بندی های مختلفی نیز برای آن ها وجود دارد که آنتو سیانین ها یکی از این دسته ها هستند

نکته قابل ذکر این است که فلاونوئید ها خواص متعددی از جمله اثرات آنتی اکسیدانی قوی دارند

 

نوشته کارولین هیل   از سایت health line           ادامه دارد

 

 

Relatest posts

جعفری
آویشن

ثبت نظر

بالا
طراحی سایت